Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-05@13:02:27 GMT

نرخ جدید شهریه دانشگاه آزاد اعلام شد

تاریخ انتشار: ۲۸ مرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۴۴۶۲۳۰

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، بخشنامه جدید نرخ شهریه سال تحصیلی ۹۷-۹۶ برای رشته‌های تحصیلی غیرپزشکی و علوم پزشکی از کاردانی تا دکتری تخصصی را ابلاغ کرد.

در این بخشنامه آمده است:

«با عنایت به مصوبات مورخ ۱۸/ ۱۲/ ۱۳۹۵ و ۲۲/ ۵/ ۱۳۹۶ شانزدهمین و بیست و دومین اجلاس هیات امنای دانشگاه مبنی‌ بر تعیین نرخ شهریه دانشجویان، مقرر شد نرخ شهریه شامل شهریه پایه (ثابت) و متغیر کلیه دانشجویان به شرح زیر اعمال شود:

۱.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به منظور جذب نخبگان و کمک به تحصیل دانش‌آموزان مناطق محروم و کاستن از بار مالی خانواده‌ها، شهریه پایه و متغیر رشته‌ محل‌های گروه غیر پزشکی بدون آزمون مقاطع کاردانی و کارشناسی که در نقشه جامع علمی کشور دارای اولویت بوده و کمبود دانشجو دارند، تا ۵۰ درصد کاهش می‌یابد.

این کاهش ۵۰ درصدی شهریه برای سال ۹۷- ۱۳۹۶ بعد از اعمال افزایش تا ۱۰ درصدی شهریه این رشته محل‌ها نسبت به سال ۹۵ (قبل از هرگونه کاهش)، محاسبه می‌شود. پیشنهاد دقیق ارقام کاهش یافته شهریه پایه و متغیر هر رشته محل با رعایت شرایط فوق‌الذکر در اختیار رئیس واحد دانشگاهی و تصویب نهایی بر عهده کمیسیون دائمی هیات امنای استان است.

۲. دانشجویان قدیم (شامل ورودی‌های سال ۱۳۹۵ و ما قبل) :

الف- دانشجویان رشته‌های غیرپزشکی:

شهریه پایه: براساس شهریه پایه‌ای که هر ورودی در سال ۱۳۹۵ پرداخت کرده است، در سال تحصیلی ۹۷-۱۳۹۶ بدون افزایش در نظر گرفته می‌شود.

شهریه متغیر: نرخ ۱۰ درصد افزایش نسبت به شهریه متغیری که هر ورودی در سال ۱۳۹۵ پرداخت کرده است.

ب- دانشجویان رشته‌های علوم پزشکی:

شهریه پایه: شهریه پایه دانشجویان رشته‌های علوم پزشکی که قبل از مهر ۹۶ وارد دانشگاه شده‌اند افزایش نمی‌یابد.

شهریه متغیر: نرخ ۱۰ درصد افزایش نسبت به شهریه متغیری که هر ورودی در سال ۱۳۹۵ پرداخت کرده است.

شهریه سالانه دانشجویان پردیس‌های خودگردان علوم پزشکی با نرخ ۱۰ درصد افزایش نسبت به شهریه سالانه‌ای که هر ورودی در سال ۱۳۹۵ پرداخت کرده است.

۳. دانشجویان جدید الورود (از مهر ۱۳۹۶) :

الف- دانشجویان غیرپزشکی:

نرخ افزایش شهریه پایه و متغیر در کلیه مقاطع تحصیلی نسبت به شهریه پایه و متغیر پرداختی در سال ۱۳۹۵ به میزان ۱۰ درصد تعیین می‌شود.

ب- دانشجویان علوم پزشکی:

نرخ افزایش شهریه پایه و متغیر در کلیه مقاطع تحصیلی نسبت به شهریه پایه و متغیر پرداختی در سال ۱۳۹۵ در شهرستان‌ها (غیر از شهر تهران) به میزان ۱۰ درصد و در شهر تهران ۱۲ درصد تعیین می‌شود.

شهریه سالانه دانشجویان پردیس‌های خودگردان علوم پزشکی با نرخ ۱۰ درصد افزایش در شهرستان‌ها (غیر از شهر تهران) و ۱۲ درصد افزایش در شهر تهران نسبت به شهریه سال قبل می‌باشد.

۴. شهریه رشته محل‌های جدید که در واحد دانشگاهی دایر شده است و این رشته‌ها در واحدهای دیگر همان استان یا استان همجوار موجود بوده‌اند بر اساس شهریه رشته‌های هم‌نام واحد دانشگاهی تعیین شود.

۵. شهریه پایه و متغیر دکترای پژوهش محور همانند شهریه دکترای آموزشی و پژوهشی با احتساب ۱۰ درصد افزایش نسبت به سال قبل تعیین شود.

تبصره ۱. مجموع اعتبار تخفیفات شهریه برای هر واحد دانشگاهی حداکثر ۷۵. ۰ درصد شهریه محاسبه شود که نحوه اجرای آن طی بخشنامه‌ای متعاقبا ابلاغ خواهد شد.

تبصره ۲. در چارچوب مصوبات هیات‌های امنای استانی، میزان و نحوه محاسبه شهریه واحدهای برون مرزی، واحدهای بین‌الملل داخلی و دانشجویان غیر ایرانی متعاقبا از طریق اداره کل بین‌الملل دانشگاه، بخشنامه مربوطه ابلاغ خواهد شد.

تبصره ۳. در صورت تصویب رشته با عنوان جدید برای سال تحصیلی ۹۷- ۹۶ میزان شهریه آن با بررسی در دبیرخانه کمیته شهریه سازمان مرکزی دانشگاه متعاقبا اعلام خواهد شد.

تمامی مکاتبات لازم در رابطه با موضوع شهریه لازم است صرفا با دبیرخانه کمیته شهریه واقع در دفتر برنامه و بودجه معاونت برنامه‌ریزی و امور اقتصادی (شماره تماس ۴۷۳۵۳۶۱۲-۰۲۱) صورت پذیرد.

مسئولیت اجرای بخشنامه با روسای واحدها و مراکز آموزشی و نظارت بر حسن اجرای آن بر عهده روسای واحدهای مراکز استان‌ (دبیر هیات امنای استان) است.»

منبع: تابناک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۴۴۶۲۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استفاده از کاربرد هوش مصنوعی در تمامی رشته‌های کارشناسی از مهر ماه

رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر بر ضرورت استفاده از فناوری‌های نوین نظیر هوش مصنوعی در تمامی رشته‌های دانشگاهی تاکید کرد و گفت: از مهر ماه موضوعات هوش مصنوعی، تحول دیجیتال و کاربرد هوش مصنوعی در تمامی رشته‌های کارشناسی دانشگاه اجرایی خواهد شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، علیرضا رهایی، رئیس دانشگاه امیرکبیر در نشست با دبیران انجمن‌های علمی تاکید کرد: ما در سال‌های ۸۴ تا ۹۳ جلسات متعددی با شورای انجمن‌ها داشتیم، در بسیاری از موضوعات همفکری می‌کردیم و مشکلات حل می‌شد. به طوری‌که در این سال‌ها سفر‌های زیادی برای بسیار از گروه‌های دانشجویی به کشور‌هایی از جمله هند، آلمان، تایوان، وین، روسیه، آمریکای لاتین وغیره برگزار می‌کردیم و دانشجویان ما بهترین رتبه‌ها را کسب می‌کردند. امیدواریم این اقدامات مجدد انجام شود. سعی کنیم مسائل مربوط به این حوزه‌ها به حداقل برسد و امکانات بیشتری به دانشجویان تخصیص یابد.


وی در ادامه تصریح کرد: بر اساس آمار‌هایی که مشاهده می‌کردم دانشجویان انجمن‌های علمی دانشکده‌های مکانیک، برق و هوافضای دانشگاه صنعتی امیرکبیر کمترین میزان فعالیت و دانشکده‌های ریاضی و فیزیک بیشترین آمار را داشتند.


سرپرست دانشگاه صنعتی امیرکبیر همچنین تاکید کرد: تصور من این است مشکلات و مسائل انجمن‌های علمی دانشجویان به راحتی تسهیل می‌شود. همچنان که چند ماه گذشته وقتی مسئله کمبود وسیله این دانشجویان را مطرح کردم یکی از فارغ التحصیلان دانشگاه یک دستگاه مینی بوس در اختیار ما قرار دادند که البته به نظر من باید تعداد آن به دو دستگاه افزایش یابد.


رهایی از فارغ التحصیلان دانشگاه صنعتی امیرکبیر به عنوان پتانسیل در جهت حل مشکلات دانشگاه عنوان کرد و خاطر نشان کرد: با توجه به اینکه بسیاری از فارغ التحصیلان ما مدیران موفقی در کشورهستند این افراد می‌توانند هم برای انجام بازدید‌های علمی و صنعتی هم اینکه کمک برای حل مشکلات انجمن‌های دانشجویی تاثیرگذار باشند؛ بنابراین باید بتوانیم ارتباط خود با فارغ التحصیلان دانشگاه را تقویت کنیم.


رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر یادآور شد: شرکت در مسابقات علمی و همچنین برگزاری مسابقات متنوع برای انجمن‌های علمی بسیار با اهمیت است. ضمن اینکه فضای مسابقه برای دانشجویان هیجان و انگیزه ایجاد می‌کند. براین اساس دانشکده‌ها و انجمن‌هایی که امکان برگزاری مسابقه علمی را دارند حتما به فکر اینکار باشند و ما نیز در برگزاری این مسابقات کمک می‌کنیم.


وی در خصوص فعالیت مجدد نشریات علمی انجمن‌های علمی دانشجویان که تعطیل شده بودند نیز افزود: به نظر بنده فعالیت این نشریات بسیار مهم است و ما در دانشگاه کمک می‌کنیم مجدد این نشریات فعال شود چرا که نشریات علمی یکی از شاخص‌های پیشرفت علمی به شمار می‌رود. همچنان که ما در دانشگاه صنعتی امیرکبیر نشریات علمی زیادی داریم که در مسیر نمایه شدن بین المللی هستند.


رهایی بر ضرورت استفاده از فناوری‌های نوین نظیر هوش مصنوعی در هر رشته تاکید کرد و گفت: در حال حاضر نفوذ و کاربرد هوش مصنوعی در تمامی رشته‌ها مطرح است؛ لذا از بعد برگزاری کلاس، نرم افزاری و برگزاری مسابقات باید تلاش کنیم.


وی ادامه داد: ضمن اینکه ما در برنامه ریزی آموزشی که برای تعیین تکلیف برنامه‌های آموزشی تمامی رشته‌ها برگزار می‌شود، استفاده از هوش مصنوعی، تحول دیجیتال و کاربرد هوش مصنوعی در تمامی رشته‌های کارشناسی یکی از برنامه‌های جدید دانشگاه است که از مهر آینده اجرایی خواهیم کرد. بر این اساس کاربرد هوش مصنوعی در رشته‌های مختلف بیشتر می‌یابد.


رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر اظهار کرد: اشکال انرژی، هوش مصنوعی و مهندسی پزشکی سه حوزه‌ای است که این دانشگاه به عنوان قطب مطرح شده است.
وی بر ضرورت شکل گیری بازدید‌های انجمن‌های علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر تاکید کرد و گفت: باید زمینه این بازدید‌ها فراهم شود تا انجمن‌های علمی دانشجویی ما بتوانند از صنایع مختلف بازدید کنند.


رهایی یادآور شد: در بحث نساجی نیز زمینه‌های خوب همکاری با اتحادیه‌های نساجی شکل گرفته و آن‌ها آماده همکاری با دانشگاه در زمینه‌های مختلف هستند و قرار است نمایشگاهی نیز در دانشگاه برپا کنند.


سرپرست دانشگاه صنعتی امیرکبیر در خصوص آشنایی کمتر نو دانشجویان با مسائل و زندگی دانشجویی نیز افزود: ما در سال ۸۸ تا ۹۰ ما برنامه‌ای در طول ترم با موضوع ورود به زندگی دانشجویی را در دانشگاه برگزار می‌کردیم که در این برنامه مسائل مختلف علمی و زندگی دانشجویی مطرح می‌شد و بسیار مفید بود. قرار است این برنامه نیز مجدد ازمهر آینده برگزار خواهد شد چرا که دانشجویان در بدو ورود با دانشگاه نیازمند آشنایی با زندگی دانشجویی هستند تا دچار آسیب‌هایی نظیر افت تحصیلی نشوند.

رهایی از سرمایه گذاری ۱۰۰۰ میلیارد تومانی سازمان صنعت دریایی در حوزه مباحث دریایی و مباحث شناور‌ها خبر داد و گفت: دانشکده مهندسی و صنعت دریا اهمیت زیادی دارد و پردیس دریا ساحلی ما در بندر عباس از پردیس‌های موفق به شمار می‌رود؛ بنابراین دانشجویان و انجمن‌های علمی نیز باید در این زمینه به میدان بیایند و فعالیت‌های علمی کنند.


وی خاطر نشان کرد: ما در دانشگاه صنعتی امیرکبیر پژوهشکده‌های مختلفی داریم که در کنار دانشکده‌ها قرار دارند. این پژوهشکده‌ها با صنایع مختلف ارتباط دارند و پروژه‌های زیادی دریافت کردند که لازم است انجمن‌های علمی ما با این پژوهشکده‌ها ارتباط بگیرند.


رهایی همچنین بر تقویت بازدید‌های صنعتی انجمن‌های علمی تاکید کرد و گفت: چند ماه پیش هیاتی از وزارت صنایع تاکید کردند حاضر هستند ارتباطی با صنایع مختلف داشته باشیم و هزینه‌های این بازدید‌ها را نیز متقبل شوند.


رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر در پایان اظهار کرد: دانشکده‌ها موظف هستند بخشی از درآمد‌های خود را در حوزه دانشجویی صرف کنند و روسای دانشکده‌ها باید با انجمن‌های علمی همکاری جدی‌تر برگزار کنند.

دیگر خبرها

  • تصویب رشته‌های جدید دانشگاه آزاد نی‌ریز در مقطع دکتری
  • کاهش‌ شهریه برخی مدارس غیردولتی | امسال افزایش شهریه درصدی نیست بلکه... | هزینه فوق برنامه چند درصد شهریه است؟
  • مدال‌آوری دانشجویان دانشگاه کاشان در مسابقه ریاضی کشوری
  • استفاده از کاربرد هوش مصنوعی در تمامی رشته‌های کارشناسی از مهر ماه
  • بیش از ۱۲ هزار پزشک امروز با هم رقابت کردند/ ظرفیت پذیرش آزمون دستیاری ۱۲ درصد افزایش می یابد
  • ظرفیت پذیرش در آزمون دستیاری افزایش یافت
  • انتخاب رشته بیش از ۸۹ هزار داوطلب آزمون دکتری
  • ۳۰۰ رشته در دانشگاه آزاد اسلامی کردستان تدریس می شود
  • درآمدهای غیرشهریه‌ای در دانشگاه آزاد حرف نخست را می‌زند
  • افزایش ۱۲ درصدی ظرفیت پذیرش در آزمون دستیاری پزشکی سال ۱۴۰۳