Web Analytics Made Easy - Statcounter

رکنا: چه کسی فکرش را می‌کرد که مسافران اتوبوس دانشگاه علوم و تحقیقات به‌جای آنکه چند کیلومتر پایین‌تر پیاده شوند و به خانه بروند، فردا صبح با تنی سرد و بی‌روح در جنوبی‌ترین نقطه تهران تحویل خانواده هایشان شوند؟ آنها که خوش شانس‌تر بودند حالا زخمی و رنجور در اتاق‌های بیمارستان به واحدهایی که قرار است پاس کنند فکر می‌کنند و به شیلنگ‌های سرم چشم دوخته‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ساختمان پزشکی قانونی دیروز از صبح تا ظهر شاهد حضور خانواده‌های 11 کشته شده حادثه Incident سقوط اتوبوس دانشجویان بود. هر کدام شناسنامه و کارت ملی به دست، پشت گیشه پذیرش منتظر بودند تا پیکر عزیز خود را تحویل بگیرند و به خاک بسپارند. انگار دانشجویان در این ساختمان آخرین واحد زندگی خود را پاس می‌کردند. در سالن انتظار پزشکی قانونی پدر «محمدرضا فضیلتی» آرام و قرار نداشت، گاهی عکس فرزندش را از کیف بیرون می‌آورد و در سکوت به آن زل می‌زد. او به همراه چند نفر از اعضای خانواده ظهر چهارشنبه به تهران رسیده بودند. اهل کرمان بودند و این را از لهجه آنها هم می‌شد فهمید. پدر محمدرضا می‌گفت: «دو بچه دارم. محمدرضا اولی است. درسخوان بود و آرام. دانشگاه‌های دیگر هم قبول شده بود.اما اینجا را انتخاب کرد. سال سومی بود.» نگاهش را به آسمان آلوده تهران دوخت و بعد از چند لحظه سکوت ادامه داد:«هر چه زنگ می‌زدیم جواب نمی‌داد. دوستانش خبر دادند و آمدیم تهران. می‌خواهیم پسرم را به مشهد ببریم و آنجا به خاک بسپاریم.»سپس از مقصر بودن مسئولان دانشگاه گفت. از کنترل نکردن کیفیت اتوبوس‌ها، نداشتن گاردریل در مسیر و استفاده از اتوبوس‌های فرسوده گلایه کرد و گفت:«ما بچه هایمان را به آنها سپرده بودیم. حالا حتی یک نفر از مسئولان دانشگاه اینجا نیست به ما دلداری بدهد.» در محوطه بیرون از ساختمان سه مرد با غم و اندوهی که در چهره هایشان پیدا بود، صحبت می‌کردند. یکی از آنها برادر دوقلوی «محمدعلی ابوالفتحی راد» و عموی «سارا ابوالفتحی راد» بود و دیگری خواهر‌زاده کشته شدگان. برادر مرحوم ابوالفتحی عکس و مدارک عزیزانش را از کیف بیرون آورد و گفت:«من با پدر سارا دوقلو بودیم. حالا یکی‌مان اینجا ایستاده و آن یکی چشم از دنیا بسته است. دیروز (سه‌شنبه) با دخترش برای انجام کارهای پایان نامه به دانشگاه رفته بودند که این اتفاق برای آنها افتاد. بعد از تصادف Crash محمدعلی را به بیمارستان شریعتی برده بودند و سارا را به بیمارستان رسول اکرم. اما متأسفانه تقدیر چنین شد که بعد از آن تصادف دیگر چشم باز نکنند. برای ما ضربه سختی است بخصوص آنکه سارا دختر بااستعدادی بود و در رشته کارشناسی ارشد معماری درس می‌خواند.» پسرعمه سارا ادامه داد:«دایی‌ام کارمند معاونت عمران دانشگاه آزاد بود که چند سال پیش بازنشسته شد. متأسفانه اطلاع‌رسانی دانشگاه خیلی ضعیف است و ما از طریق دوستان سارا خبردار شدیم. بعد هم به چند بیمارستان سر زدیم و سرانجام به پزشکی قانونی رسیدیم.» برادر مرحوم ابوالفتحی در پایان تأکید کرد:«از آنجا که این اتفاق در محوطه دانشگاه رخ داده، ما از مسئولان دانشگاه شکایت خواهیم کرد تا مسببان این حادثه ناگوار مجازات شوند.»اخبار 24 ساعت گذشته رکنا را از دست ندهید

بهمن عبداللهی

حوادث اختصاصی رکنا را اینجا بخوانید:

فیلم کتک زدن وحشیانه مامور پلیس توسط راننده پراید / وزیر کشور دستور پیگیری داد مرگ تلخ پدر و دختر دانشجویش در اتوبوس مرگ علوم تحقیقات / نام راننده اتوبوس هم اعلام شد تصویر فریاد بر سر عارف توسط مادر یکی از قربانیان تصادف ارابه مرگ علوم تحقیقات+ عکس تجاوز به دختر 10 ساله توسط مرد مخوف+عکس دهمین دانشجوی حادثه اتوبوس دانشگاه علوم و تحقیقات تهران هم پر کشید! اولین عکس از دانشجویان کشته شده در تصادف اتوبوس دانشگاه آزاد علوم تحقیقات طرد شدن دختر 11 ساله از روستا به خاطر بی آبرو شدن توسط چند جوان مشهدی پسر پزشک معروف در میان حادثه دیده های اتوبوس دانشجویان علوم تحقیقات+عکس مهم ترین اخبار 24 ساعت گذشته رکنا خودکشی مرد رومانیایی در هتل آزادی تهران قیمت طلا و سکه و دلار در روز گرانی ! +جدول وحشت در دماوند/ زلزله تمام شود آتشفشان دماوند فوران می شود ! با 54 زن و دختر مدلینگ هنجارشکن در هرمزگان برخورد قانونی شد کسی نیلوفر رادمهر را می شناسد؟ او هم در اتوبوس مرگ بود ! پیکر 10 دانشجوی کشته شده در اتوبوس دانشگاه علوم تحقیقات تحویل خانواده ها شد +اسامی و تصاویر

منبع: رکنا

کلیدواژه: پزشکی حادثه Incident تصادف Crash اخبار حوادث اتوبوس بیمارستان پزشکی قانونی تحقیقات دانشجویان عکس تحقیقات اتوبوس تصادف اتوبوس دانشگاه آزاد دانشجویان حادثه تهران دختر تصادف اتوبوس دانشجویان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rokna.net دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۱۲۹۹۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرکز تحقیقات «هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» مجوز فعالیت گرفت

طیبه بلوردی معاون پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا از صدور مجوز راه‌اندازی مرکز تحقیقات «هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» این واحد دانشگاهی خبر داد و اظهار کرد:‌ پس از بررسی‌های لازم حوزه معاونت پژوهشی واحد سیرجان درصدد راه‌اندازی مرکز تحقیقات هوش مصنوعی برآمد که با طرح موضوع در جلسه کمیته برنامه‌ریزی و هماهنگی مراکز تحقیقاتی سازمان مرکزی دانشگاه با راه‌اندازی این مرکز تحقیقاتی موافقت و مجوز آن توسط معاونت تحقیقات، نوآوری و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی صادر شد. ️

وی افزود:‌ با توجه به ظرفیت‌های دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان، ارتباط تنگاتنگ با صنایع و معادن و به لحاظ جایگاه استراتژیک در حوزه تولید علم و سوابق درخشان در زمینه فنی و مهندسی، علوم پایه و فناوری‌های همگرا، کشاورزی و علوم انسانی، به‌ویژه رشته‌های مهندسی کامپیوتر، مهندسی برق و مهندسی پزشکی نیاز به مرکز تحقیقات هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء ارائه احساس می‌شد.

معاون پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان گفت: امروزه هوش مصنوعی راه خود را به علوم و صنایع مختلفی همانند آموزش و پژوهش، سلامت و بهداشت، تجارت، مالی، فناوری اطلاعات، امنیت، تولید، حمل‌ونقل و... باز کرده و این ظرفیت را دارد که در حوزه‌های مختلف وارد شود و آنها را متحول کند.

بلوردی عنوان کرد:‌ امید است که با کمک و توانایی اعضای هیئت علمی و استادان مجرب در زمینه هوش مصنوعی (AI) و دیگر رشته‌ها در مرکز تحقیقات «هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان با توسعه الگوریتم‌های هوشمند، تحقیقات راهبردی و کاربردی برای تولید علم و فناوری در زمینه هوش مصنوعی با هدف توسعه فناوری و کاربرد‌های آن در صنایع و بازار‌های مختلف به‌ویژه صنعت فولاد و معادن ارائه می‌شود.

به گزارش آنا، حوزه معاونت پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان چندی قبل موفق به اخذ مجوز مرکز تحقیقات صنعت، معدن و فولاد شده که با همکاری شرکت ماهان سیرجان کار‌های تحقیقاتی خور را به‌زودی آغاز خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کسب ۴ گواهینامه استاندارد بین‌المللی ISO توسط واحد علوم و تحقیقات
  • اخذ چهار گواهینامه استاندارد بین‌المللی ISO توسط واحد علوم و تحقیقات
  • مرکز تحقیقات «هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» مجوز فعالیت گرفت
  • آغاز فاز مطالعاتی روی جلبک‌های دارویی
  • آغاز فاز مطالعاتی جلبک‌های دارویی در چابهار
  • آغاز نخستین دوره برداشت جلبک‌های دارویی در چابهار
  • نامه ۴۸ دفتر اتحادیه مستقل به دانشجویان آزادی‌خواه آمریکا
  • داستان شکستن مارپیچ سکوت را برای نوه‌هایتان تعریف خواهید کرد
  • واژگونی پژو یک‌ نفر را به کام مرگ کشاند
  • معاون وزیر علوم: آیین‌نامه تسهیل جذب دانشجوی خارجی در دستور کار دولت است