Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید علی ابطحی رئیس دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران در گفت‌‌و‌‌‌گو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، درباره تاسیس مدرسه زیست‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌پزشکی در مجموعه سما دانشگاه آزاد با همکاری واحد علوم پزشکی دانشگاه آزاد گفت: ایجاد مدارس متصل به دانشگاه‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌های علوم پزشکی در کشور؛ از گذشته وجود داشته و در دوران قبل از انقلاب هم دانشگاه‌‌‌‌‌‌‌هایی مثل علوم‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌پزشکی شیراز مدارسی متصل به خود داشتند که در ورود دانش‌‌‌‌‌‌‌آموزان به رشته پزشکی و تربیت پزشک نقش ویژه‌‌‌‌ای داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تشریح کرد: بدون تردید، ایجاد مدارس زیست‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌پزشکی در مجموعه سما دانشگاه آزاد با همکاری واحد علوم پزشکی، منجر به آشنایی دقیق و مستقیم دانش‌‌‌آموزان با امور پزشکی، تجهیزات و آزمایشگاه‌‌‌‌‌‌های مرتبط خواهد شد. حضور دانش‌‌‌آموزان علاقه‌‌‌مند به تحصیل در رشته پزشکی در مدارس زیست‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌پزشکی سما منجر به تربیت دانش‌‌‌‌‌‌‌آموزانی خواهد شد که با مبانی اولیه پزشکی، عفونت، میکروب و چگونگی روند درمان بیماری‌‌‌‌های مختلف آشنا شوند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران در ادامه خاطرنشان کرد: اعضای هیئت علمی و استادان علوم پزشکی دانشگاه آزاد هم در این مدرسه همراه با معلمان مرتبط با مدارس سما به تربیت و تدریس دانش‌‌‌‌آموران رشته‌‌‌های تجربی می پردازند.

ابطحی درباره امکانات آزمایشگاهی و پژوهشی که در دانشکده‌‌‌‌‌‌‌های علوم‌‌‌پزشکی واحد تهران وجود دارد اظهار کرد: بیشتر آزمایشگاه‌‌‌‌هایی که در واحد علوم پزشکی وجود دارد دارای امکانات و تجهیزات مناسبی بوده و 14 مرکز تحقیقاتی داریم که دارای دستاوردهای چشمگیری بودند.

وی تاکید کرد: مراکز تحقیقاتی ما با بخش صنعت و بیرون از دانشگاه هم تعاملات گسترده‌‌‌‌‌‌ای دارند. از جمله مراکز تحقیقاتی فعال ما مرکز تحقیقات دندان‌‌‌‌پزشکی است که در زمینه تولید مواد دندان‌‌‌‌پزشکی فعالیت دارند و دستاوردها و تولیدات مناسبی را تا به امروز عرضه کردند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران تصریح کرد: در حال حاضر، 60 آزمایشگاه در مجموعه دانشکده‌‌‌‌‌‌های علوم پزشکی استان تهران داریم که امکانات مناسبی را در اختیار دانشجویان علوم پزشکی گذاشتیم. تجهیزاتی که در اختیار داریم برگرفته از مدرنترین دستگاه‌‌‌‌‌های آزمایشگاهی بوده که با امکانات موجود در آزمایشگاه‌‌‌‌‌های مربوط به دانشگاه‌‌‌های مطرح کشور برابری دارد.

ابطحی یادآور شد: در واحد علوم پزشکی تهران موفق شدیم تا طرح نظام موضوعات را با همکاری واحد تهران غرب و با موضوع سلامت عملی کنیم به این ترتیب؛ به طور رسمی وارد اجرایی شدن طرح پایش شدیم.

وی درباره اهمیت پژوهش در نظام سلامت خاطرنشان کرد: در حال حاضر، نظام‌های سلامت به دلیل تغییرات مختلفی که در جوامع انسانی از جمله رشد جمعیت، تغییرات هرم جمعیتی و گرایش به سمت سالمندی، ظهور بیماری‌های جدید، ورود فناوری‌های جدید، گرایش به سمت تخصصی شدن خدمات سلامت اتفاق افتاده است به نظام‌های کاملاً پیچیده‌ای تبدیل شده‌اند. این پیچیدگی ساختاری، نظام‌های سلامت را با انبوهی از چالش‌ها و مسائل مدیریتی مواجه ساخته است. در این‌بین، پژوهش می‌تواند نقش بسزایی را از طریق تولید دانش، اطلاع‌رسانی و ارائه رهنمود در راستای حل مشکلات نظام سلامت ایفا کند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران تصریح کرد: کاربرد تحقیقات و پژوهش در حوزه سلامت گسترده و وسیع است. پیشرفت‌های اخیر در حوزه علوم پزشکی اعم از روش‌های نوین درمانی، تجهیزات و تولیدات دارویی از دستاوردهای همین تحقیقات علمی است. توجه به امر تحقیق و پژوهش که بیشتر مواقع در کشور ما بی‌اهمیت و ناچیز تلقی می‌شود، یکی از عوامل اساسی پیشرفت در کشورهای توسعه‌یافته محسوب می‌‌‌‌شود. اصولاً هر نوع پیشرفت و توسعه‌ای ارتباط مستقیمی با تحقیقات علمی دارد و رشد و توسعه کشورهای پیشرفته در نتیجه سرمایه‌گذاری در بخش‌های تحقیق و توسعه خواهد بود.

انتهای پیام/

188 / 167 رئیس دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران سید علی ابطحی مجموعه سما مدرسه زیست پزشکی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: رئیس دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران مجموعه سما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۹۳۵۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عطیه الهی در دستان پرتوان ماماهاست

دکتر مهدی مصری رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم در پیامی ۱۵ اردیبهشت روز ماما را به فعالان این رشته تبریک گفت.

در این پیام آمده است: عطیه الهی در دستان پرتوان ماماهاست که نبض حیات را در نوزاد متجلی می‌سازد و از جان مادر حفاظت می‌کند.

اکنون که سیاست‌های جوانی جمعیت در کشور در حال اجراست نقش شما ماما به‌عنوان خط مقدم مراقبت‌های مادر و جنین و کلید سلامت خانواده بیش از هر زمان ارزشمند است.

همکاران ماما، همواره علم و تخصص را با عشق و ایثار، متعهدانه در راه اعتلای سلامت مادران و فرزندان این سرزمین نثار می کنند و برای تحقق این هدف، ذره ای از مسیر سبزی که در آن گام نهاده اند پا پس نکشیده اند و همچنان سربلند و پرافتخار با گام هایی استوار مشغول به خدمت رسانی هستند.

اینجانب فرارسیدن ‌روز ماما را به همه تلاشگران جامعه مامایی در مراکز درمانی و همچنین اساتید و دانشجویان گرانقدر فعال در این رشته در سطح کشور و استان بویژه در دانشگاه علوم پزشکی قم تبریک عرض نموده و از درگاه ایزد منان برای همه شما عزیزان و خانواده های محترمتان سلامتی و بهروزی را خواهانم.

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • کسب ۴ گواهینامه استاندارد بین‌المللی ISO توسط واحد علوم و تحقیقات
  • اخذ چهار گواهینامه استاندارد بین‌المللی ISO توسط واحد علوم و تحقیقات
  • مرکز تحقیقات «هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» مجوز فعالیت گرفت
  • بیش از ۱۵۰ بهورز در سال جاری در دانشگاه علوم پزشکی مشهد جذب می‌شوند
  • عطیه الهی در دستان پرتوان ماماهاست
  • بهورزان دیده بانان عرصه سلامت هستند
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه علمی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد مرکزی با یک واحد صنعتی
  • شیب داوطلبان ورود به دانشگاه در رشته‌های علوم انسانی بالاست/ کشور با خطر کمبود تکنسین مواجه است
  • وضعیت بلاتکلیف بیمارستان مهرگان مشهد
  • درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از گردشگری سلامت در ۱۴۰۲