Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-05-05@15:38:40 GMT

راه اندازی مرکز جامع ویروس شناسی در واحد تهران مرکزی

تاریخ انتشار: ۱۷ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۸۱۴۲۰

راه اندازی مرکز جامع ویروس شناسی در واحد تهران مرکزی

سید علی ابطحی در گفت و گو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز درباره اقدامات حوزه علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی برای مقابله با ویروس کرونا گفت: بیمارستان های بوعلی، امیر المؤمنین و فرهیختگان با علاقمندی و احساس مسئولیت و احساس وظیفه از شروع کرونا به صورت خودجوش تمام امکانات را برای مقابله با شیوع ویروس کرونا آماده کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او ادامه داد: در حال حاضر بخش بیماران کرونایی در هر سه بیمارستان دانشگاه آزاد اسلامی در تهران شکل گرفته است. در این مدت با وجود این که حامیان اصلی سلامت مردم کادر پزشکی و پرستاری بیمارستان ها بودند، کادرهای پشتیبانی نیز در کنار کادر درمانی فعالیت خود را آغاز کردند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران با بیان این که گروه های جهادی نیز در بین خیرین و دانشجویان شکل گرفته است اضافه کرد: این گروه های جهادی تجهیزات لازم از جمله گان و ماسک را فراهم کرده اند و از نظر وسایل و تجهیزات پزشکی در وضعیت خوبی هستیم.

اکثر کارشناسان سامانه ۴۰۳۰ از دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران هستند

او با بیان این که دانشکده علوم پزشکی آزاد تهران آموزش مجازی خود را نیز آغاز کرده است تصریح کرد: کلاس های دروسی را که می‌توانستیم به صورت مجازی برگزار کنیم شکل گرفت و آموزش مجازی آن ها در حال انجام است. به گفته ابطحی اکثر کارشناسان سامانه ۴۰۳۰ وزارت بهداشت از دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران هستند.

ابطحی ادامه داد: علاوه بر بخش درمان یک مرکز ویروس شناسی در درمانگاه قدس راه اندازی کردیم که تجهیزات این درمانگاه از واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی تامین شد و دکتر آقامیری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران نیز در این راستا هماهنگی و کمک های لازم در کسب مجوز و خرید تجهیزات را انجام دادند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران با بیان این که این مرکز برای تشخیص کرونا است اضافه کرد: ۸۰ نمونه تست در این مرکز انجام شده است. این مرکز هم برای پاسخگویی به نیاز مردم و هم آموزش دانشجویان راه اندازی شده است. علاوه بر آن در واحد تهران مرکزی با موافقت دکتر آقامیری در حال راه اندازی یک مرکز جامع ویروس شناسی هستیم.

او تاکید کرد: ساخت این مرکز به پایان رسیده و در حال حاضر مقدمات تجهیز آن آغاز شده است. این مرکز برای همیشه میتواند هم برای مردم و هم کشور برای تمام بیماران ویروسی مفید باشد؛ تا قبل از پایان فروردین ماه این مرکز تجهیز خواهد شد و دومین مرکز آزمایشات ویروس شناسی در استان تهران خواهد بود.

ابطحی با بیان این در بیمارستان بوعلی در حال راه اندازی یک بخش آی سی یو جدید هستیم گفت: در نظر داریم این بخش تا آخر فروردین راه اندازی و افتتاح شده و به امکانات بیمارستان بوعلی اضافه شود تا بیمارانی که نیاز به مراقبت های ویژه دارند در این بخش بستری شوند. در حقیقت توان بیمارستان را در پذیرش بیمارانی که نیاز به مراقبت های ویژه دارند دوبرابر خواهیم کرد.

او گفت: علاوه بر این که در پذیرش بیماران و ایجاد آزمایشگاه ویروس شناسی اقدامات لازم را انجام دادیم، با موافقت دکتر آقامیری خوابگاه های دانشجویی به عنوان نقاهتگاه بیماران کرونایی در نظر گرفته شود. رئیس دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران توضیح داد: این نقاهتگاه ها به دو شکل پیش بینی شده است. یعنی نقاهتگاه برای افرادی که تست کرونای آن ها مثبت است اما نیاز به بستری در بیمارستان ندارد اما در عین حال باید قرنطینه شود. نقاهتگاه دوم برای افرادی است که در بیمارستان بستری بوده و در حال حاضر بهبود یافته است اما به دلیل ناقل بودن نمیتواند به منزل رفته و در جامعه حضور پیدا کند. این مراکز نقاهتگاهی در صورت نیاز در اختیار مردم تهران قرار خواهد گرفت.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران در بخش دیگری از سخنان خود درباره حضور دانشجویان علوم پزشکی در بیمارستان ها و خدمت به بیماران کرونایی گفت: دانشجوی پرستاری که ترم ۶ خود را طی کرده باشد میتوانیم با او قراردادی به عنوان قرارداد کار منعقد کنیم. دانشجویانی نیز که در بخش بیماران کرونایی فعالیت می کنند باید در مرحله ای باشند که دوره بالینی آن ها آغاز شده باشد تا بتوانند در این بخش فعالیت کرده و حضور آن ها به عنوان گذراندن واحد عملی محسوب شود.

انتهای پیام/

341 / 167 سید علی ابطحی بیماران کرونایی مرکز ویروس شناسی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: بیماران کرونایی مرکز ویروس شناسی رئیس دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران دانشگاه آزاد اسلامی بیماران کرونایی ویروس شناسی راه اندازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۸۱۴۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برپایی میز خدمت دانشگاه آزاد اسلامی رودسر و املش در نماز جمعه 

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، همزمان با سالروز شهادت استاد مرتضی مطهری وهفته بزرگداشت مقام معلم میز خدمت دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودسر و املش در مصلای نماز جمعه رودسر برپا شد.

این میز خدمت به‌منظور پاسخگویی مطلوب به شهروندان میز خدمت با حضور اعضای هیئت رئیسه این دانشگاه در مصلای نماز جمعه شهرستان رودسر برپا شد.

بهمن پنجعلی‌زاده مرسه سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودسر و املش در حاشیه این مراسم به خبرنگار آنا گفت: دانشگاه آزاد اسلامی خانواده بزرگ و شجره طیبه نظام جمهوری اسلامی بوده که خدمات فراوانی در حوزه آموزش، پژوهش و فرهنگ ارائه کرده و به‌عنوان بزرگ‌ترین دانشگاه غیر دولتی جهان منشأ خدمات ویژه‌ای در زمینه‌های مختلف علمی، فناوری، پژوهشی و فرهنگی به کشور بوده و تأثیر آن بر توسعه علمی کشور بر هیچ کس پوشیده نیست.

میز خدمت دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودسر و املش پس از خطبه‌های نمازجمعه با هماهنگی دفتر امام جمعه به مدت یک ساعت در مصلای شهرستان رودسر بر پا شد و نمازگزاران حاضر موضوعات خود را به شکل مستقیم با مسؤلان این دانشگاه در میان گذاشتند.

به گزارش آنا، دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودسر و املش در تاریخ ۲۴ بهمن سال ۱۳۸۲ به دنبال درخواست‌های مردمی و پیگیری شخصیت‌های علمی و فرهنگی شهرستان به عنوان مرکز زیر نظر واحد لاهیجان با پذیرش ۱۰۰ دانشجو در یک ساختمان استیجاری راه اندازی و فعالیت خود را آغاز کرد و در یال ۱۳۸۶ به واحد مستقل دانشگاهی تبدیل شد، هم اکنون این واحد دانشگاهی در زمینی به مساحت ۵ هکتار و ساختمان آموزشی به مساحت ۷ هزار متر مربع با بیش از ۵۰ رشته تحصیلی در مقاطع کاردانی، کارشناسی و کارشناسی ارشد و ۶۵۰۰ فارغ‌التحصیل نقش بسیار مهمی در توسعه فضای علمی، آموزشی و فرهنگی شهرستان‌های رودسر و املش ایفا کرده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نخبه‌پروری در مدارس سما ضروری است
  • تصویب رشته‌های جدید دانشگاه آزاد نی‌ریز در مقطع دکتری
  • کسب ۴ گواهینامه استاندارد بین‌المللی ISO توسط واحد علوم و تحقیقات
  • اهدای زندگی دوباره به ۴ بیماربا اهدای عضو در مشهد
  • فیلم| مقام شامخ استاد از نگاه دانشگاهیان
  • مرکز تحقیقات «هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» مجوز فعالیت گرفت
  • صدور مجوز تأسیس مرکز تحقیقات«هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» دانشگاه آزاد سیرجان
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه علمی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد مرکزی با یک واحد صنعتی
  • نتایج سومین المپیاد تخصصی برق دانشگاه آزاد اشکذر اعلام شد
  • برپایی میز خدمت دانشگاه آزاد اسلامی رودسر و املش در نماز جمعه